Chcete-li používat všechny funkce webu, povolte si prosím ve Vašem prohlížeči Javascript.

Informácie o spracúvaní osobných údajov

Dokument v PDF si môžete stiahnuť TU.

  1. Informácie o spracúvaní osobných údajov

    Spracovanie osobných údajov osôb zúčastnených na zájazde.

    CK týmto osobám uvedeným na zmluve o obstaraní zájazdu (ďalej aj „dotknutá osoba“ v príslušnom gramatickom tvare) oznamuje, že v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej aj Zákon) spracúva osobné údaje za účelom plnenia zmluvy o obstaraní zájazdu a zmluvných povinností vyplývajúcich ich zo zmluvy o obstaraní zájazdu. Na spracovanie osobných údajov poskytnutých v súvislosti s plnením zmluvy o obstaraní zájazdu nie je CK povinná vyžadovať osobitný súhlas. V prípade neposkytnutia požadovaných osobných údajov, nie je možné zabezpečiť splnenie zmluvných povinností vyplývajúcich CK zo zmluvy o obstaraní zájazdu.

    CK spracúva osobné údaje dotknutých osôb v rozsahu v akom boli poskytnuté a zaznamenané do zmluvy o obstaraní zájazdu a to: meno, priezvisko, titul, dátum narodenia, adresa trvalého pobytu alebo kontaktná adresa, údaje cestovného dokladu (miesto a dátum vydania, dátum platnosti), štátna príslušnosť, emailová adresa, telefónne číslo, údaje o špecifických požiadavkách (diéty, asistencia).

    Osobné údaje uchováva CK na dobu neurčitú za účelom archivácie, marketingu (zasielania ponukových katalógov na novú sezónu), za účelom vedenia vlastnej evidencie.

    Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, na účel priameho marketingu vrátane profilovania v rozsahu, v akom súvisí s priamym marketingom. Ak dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov na účel priameho marketingu, CK ďalej osobné údaje na účel priameho marketingu nesmie spracúvať.

    Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie jej osobných údajov z dôvodu týkajúceho sa jej konkrétnej situácie vykonávané podľa § 13 ods. 1 písm. e) (spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na splnenie úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci zverenej prevádzkovateľovi,) alebo písm. f) (spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa alebo tretej strany okrem prípadov, keď nad týmito záujmami prevažujú záujmy alebo práva dotknutej osoby vyžadujúce si ochranu osobných údajov, najmä ak je dotknutou osobou dieťa; tento právny základ sa nevzťahuje na spracúvanie osobných údajov orgánmi verejnej moci pri plnení ich úloh.) zákona č 18/2018 Z.z. vrátane profilovania založeného na týchto ustanoveniach. CK nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže nevyhnutné oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov, ktoré prevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby, alebo dôvody na uplatnenie právneho nároku.

    V súvislosti s používaním služieb informačnej spoločnosti môže dotknutá osoba svoje právo namietať uplatňovať automatizovanými prostriedkami s použitím technických špecifikácií. Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, z dôvodov týkajúcich sa jej konkrétnej situácie, okrem prípadov, keď je spracúvanie osobných údajov nevyhnutné na plnenie úlohy z dôvodov verejného záujmu, ak sa osobné údaje spracúvajú na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel podľa § 78 ods. 8. zákona č 18/2018 z.z.

    CK týmto informuje dotknuté osoby, že ich osobné údaje prenáša do tretej krajiny (cieľovej destinácie uvedenej v zmluve o obstaraní zájazdu, ako aj prepravcom zabezpečujúcim prepravu do a z cieľovej destinácie). Takýto prenos je nevyhnutný na plnenie zmluvy o obstaraní zájazdu medzi dotknutou osobou a CK a na vykonanie predzmluvných opatrení. Poskytnutie primeraných záruk pri poskytovaní osobných údajov dotknutej osoby do tretej krajiny CK zabezpečuje v súlade s Kódexom pre spracúvanie osobných údajov SACKA podľa § 85 zákona č 18/2018 Z.z..

    Práva osôb zúčastnených na zájazde v súvislosti so spracúvaním ich osobných údajov.

    1. Každá dotknutá osoba má právo získať od CK potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje, ktoré sa jej týkajú. Ak CK takéto osobné údaje spracúva, dotknutá osoba má právo získať prístup k týmto osobným údajom a informácie o; účele spracúvania osobných údajov; kategórii spracúvaných osobných údajov; identifikácii príjemcu alebo o kategórii príjemcu, ktorému boli alebo majú byť osobné údaje poskytnuté, najmä o príjemcovi v tretej krajine alebo o medzinárodnej organizácii, ak je to možné; dobe uchovávania osobných údajov; ak to nie je možné, informáciu o kritériách jej určenia; práve požadovať od CK opravu osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby, ich vymazanie alebo obmedzenie ich spracúvania, alebo o práve namietať spracúvanie osobných údajov; práve podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov (podľa § 100 zákona č. 18/2018 Z.z.); zdroji osobných údajov, ak sa osobné údaje nezískali od dotknutej osoby; existencii automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania podľa § 28 ods. 1 a 4 zákona č 18/2018 Z.z.; v týchto prípadoch poskytne CK dotknutej osobe informácie najmä o použitom postupe, ako aj o význame a predpokladaných dôsledkoch takého spracúvania osobných údajov pre dotknutú osobu.
    2. Dotknutá osoba má právo byť informovaná CK o primeraných zárukách týkajúcich sa prenosu jej osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii. CK je povinná poskytnúť dotknutej osobe jej osobné údaje, ktoré spracúva. Za opakované poskytnutie osobných údajov, o ktoré dotknutá osoba požiada, môže CK účtovať primeraný poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom. CK je povinná poskytnúť osobné údaje dotknutej osobe spôsobom podľa jej požiadavky.
    3. Dotknutá osoba má právo na to, aby CK bez zbytočného odkladu opravila nesprávne osobné údaje, ktoré sa jej týkajú. So zreteľom na účel spracúvania osobných údajov má dotknutá osoba právo na doplnenie neúplných osobných údajov.
    4. Dotknutá osoba má právo na to, aby CK bez zbytočného odkladu vymazala osobné údaje, ktoré sa jej týkajú. CK je povinná bez zbytočného odkladu vymazať osobné údaje, ak dotknutá osoba uplatnila právo na výmaz podľa predchádzajúcej vety, ak sú zároveň splnené podmienky na takýto výmaz podľa ust. § 23 ods. 2 a 4 zákona č 18/2018 Z.z..
    5. Dotknutá osoba má právo na to, aby CK obmedzila spracúvanie osobných údajov, ak
      a) dotknutá osoba namieta správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho CK overiť správnosť osobných údajov,
      b) spracúvanie osobných údajov je nezákonné a dotknutá osoba namieta vymazanie osobných údajov a žiada namiesto toho obmedzenie ich použitia,
      c) CK už nepotrebuje osobné údaje na účel spracúvania osobných údajov, ale potrebuje ich dotknutá osoba na uplatnenie právneho nároku, alebo
      d) dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov podľa § 27 ods. 1, zákona č 18/2018 Z.z. a to až do overenia, či oprávnené dôvody na strane CK prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby.
    6. Ak sa spracúvanie osobných údajov obmedzilo podľa predchádzajúceho odseku okrem uchovávania môže osobné údaje CK spracúvať len so súhlasom dotknutej osoby alebo na účel uplatnenia právneho nároku, na ochranu osôb alebo z dôvodov verejného záujmu. Dotknutú osobu, ktorej spracúvanie osobných údajov sa takto obmedzí je CK povinná informovať pred tým, ako bude obmedzenie spracúvania osobných údajov zrušené.
    7. Dotknutá osoba má právo získať osobné údaje, ktoré sa jej týkajú a ktoré poskytla CK, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a má právo preniesť tieto osobné údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi (CK), ak je to technicky možné a ak sa osobné údaje spracúvajú podľa § 13 ods. 1 písm. a), § 16 ods. 2 písm. a) alebo § 13 ods. 1 písm. b) zákona č 18/2018 Z.z. a spracúvanie osobných údajov sa vykonáva automatizovanými prostriedkami.
    8. Dotknutá osoba má právo na to, aby sa na ňu nevzťahovalo rozhodnutie, ktoré je založené výlučne na automatizovanom spracúvaní osobných údajov vrátane profilovania a ktoré má právne účinky, ktoré sa jej týkajú alebo ju obdobne významne ovplyvňujú. Predchádzajúca veta sa neuplatní ak
      a) je rozhodnutie nevyhnutné na uzavretie zmluvy alebo plnenie zmluvy medzi dotknutou osobou a CK,
      b) vykonané na základe osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, a v ktorých sú zároveň ustanovené aj vhodné opatrenia zaručujúce ochranu práv a oprávnených záujmov dotknutej osoby, alebo
      c) založené na výslovnom súhlase dotknutej osoby.
    9. CK je povinná bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva fyzickej osoby. Oznámenie podľa predchádzajúcej vety musí obsahovať jasne a jednoducho formulovaný opis povahy porušenia ochrany osobných údajov a informácie o kontaktných údajoch zodpovednej osoby alebo iného kontaktného miesta, kde možno získať viac informácií; opis pravdepodobných následkov porušenia ochrany osobných údajov; opis opatrení prijatých alebo navrhovaných CK na nápravu porušenia ochrany osobných údajov vrátane opatrení na zmiernenie jeho potenciálnych nepriaznivých dôsledkov, ak je to potrebné.
      Oznámenie podľa predchádzajúceho odseku nie je CK povinná vykonať ak,
      a) CK prijala primerané technické a organizačné ochranné opatrenia a uplatnila ich na osobné údaje, ktorých sa porušenie ochrany osobných údajov týka, a to najmä šifrovanie alebo iné opatrenia, na základe ktorých sú osobné údaje nečitateľné pre osoby, ktoré nie sú oprávnené mať k nim prístup,
      b) CK prijala následné opatrenia na zabezpečenie vysokého rizika porušenia práv dotknutej osoby
      c) by to vyžadovalo neprimerané úsilie; CK je povinná informovať verejnosť alebo prijať iné opatrenie na zabezpečenie toho, že dotknutá osoba bude informovaná rovnako efektívnym spôsobom.
    10. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov (ak takýto súhlas poskytla), ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť dotknutá osoba o tejto skutočnosti informovaná. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom, akým súhlas udelila.
    11. V prípadoch ak zmluvu o obstaraní zájazdu uzatvorila v mene ostatných cestujúcich iná osoba ( člen rodiny, zákonný zástupca, poverená osoba a pod.) CK je povinná dotknutej osobe poskytnúť informácie o zdroji, z ktorého pochádzajú osobné údaje, prípadne informácie o tom, či pochádzajú z verejne prístupných zdrojov.

    Ck je povinná poskytnúť dotknutej osobe informácie o opatreniach, ktoré sa prijali na základe jej žiadosti podľa bodov 1. až 10. predchádzajúcich odsekoch do jedného mesiaca od doručenia žiadosti. Uvedenú lehotu môže CK v odôvodnených prípadoch s ohľadom na komplexnosť a počet žiadostí predĺžiť o ďalšie dva mesiace, a to aj opakovane. CK je povinná informovať o každom takom predĺžení dotknutú osobu do jedného mesiaca od doručenia žiadosti spolu s dôvodmi predĺženia lehoty. Ak dotknutá osoba podala žiadosť v elektronickej podobe, CK poskytne informácie v elektronickej podobe, ak dotknutá osoba nepožiadala o poskytnutie informácie iným spôsobom.

    Identifikačné údaje CK ako prevádzkovateľa informačného systému osobných údajov

    Marco Group s.r.o. (CK MarcoTravel.sk)
    Ľudovíta Štúra 489/9, 089 01 Svidník
    IČO: 47 586 290
    zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Prešov, oddiel: Sro, vložka č. 34693/V.

    Kontaktné údaje zodpovednej osoby

    V zmysle zákona pre CK nie je povinnosť ju mať určenú.

    Príjemcom Vašich osobných údajov je

    Marco Group s.r.o. (CK MarcoTravel.sk), Letecká prepravná spoločnosť, Zahraničný obchodný partner v mieste Vášho pobytu v zahraničí.

    Allianz Slovenská poisťovňa

    Grécko, Chalkidiki, Afitos, Achtis Boutique
    Grécko, Chalkidiki, Afitos, Blue Bay

    Grécko, Chalkidiki, Afitos, Evripidis
    Grécko, Chalkidiki, Afitos, Lagaria Palace

    Grécko, Chalkidiki, Afitos, Petrino Suites
    Grécko, Chalkidiki, Afitos, White Suites Resort

    Grécko, Chalkidiki, Kalithea, Aegean Melatrhon
    Grécko, Chalkidiki, Kalithea, Ammos Zeus

    Grécko, Chalkidiki, Kalithea, Athos Palace
    Grécko, Chalkidiki, Kalithea, Macedonia Sun Hotel
    Grécko, Chalkidiki, Kalithea, Pallini Beach
    Grécko, Chalkidiki, Kalithea, Theophano Imperial Palace

    Grécko, Chalkidiki, Pefkochori, Alia Palace

    Grécko, Chalkidiki, Pefkochori, Anna Hotel
    Grécko, Chalkidiki, Pefkochori, Flegra Palace

    Grécko, Chalkidiki, Pefkochori, Loli Village
    Grécko, Chalkidiki, Pefkochori, Philoxenia Spa Hotel & Villas

    Grécko, Chalkidiki, Pefkochori, Villa Vatalis
    Grécko, Chalkidiki, Polychrono, Al Mare
    Grécko, Chalkidiki, Polychrono, Core Resort

    Grécko, Chalkidiki, Polychrono, Royal

    Grécko, Chalkidiki, Siviri, Hotel Iris

    Grécko, Chalkidiki, Skala Fourkas, Hotel Bellagio

    Grécko, Chalkidiki, Skala Fourkas, Hotel Estia

    Grécko, Chalkidiki, Skala Fourkas, Hotel Julia

    Grécko, Chalkidiki, Skala Fourkas, Hotel Royal

    Grécko, Chalkidiki, Skala Fourkas, Hotel Venus
    Grécko, Chalkidiki, Amouliani, Hotel Amouliani
    Grécko, Chalkidiki, Amouliani, Hotel Sunrise

    Grécko, Chalkidiki, Amouliani, Hotel Thalassa
    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Hotel Akrathos
    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Hotel Akrogiali

    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Hotel Akti
    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Alexandros Palace & Suites

    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Aristoteles Holiday Resort & Spa

    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Eagles Palace
    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Hotel Makedonia
    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Ouranoupolis Princess
    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Panorama SPA

    Grécko, Chalkidiki, Ouranoupolis, Hotel Pyrgos
    Grécko, Korfu, Agios Georgios, Hotel Elena

    Grécko, Korfu, Agios Georgios, Hotel Spiros

    Grécko, Korfu, Agios Ioannis, Marbella Beach
    Grécko, Korfu, Acharavi, Acharavi Beach Hotel
    Grécko, Korfu, Acharavi, Hotel Harris
    Grécko, Korfu, Acharavi, Hotel Ilena

    Grécko, Korfu, Acharavi, Hotel Kormoranos

    Grécko, Korfu, Gouvia, Hotel Gouvia
    Grécko, Korfu, Kanoni. Hotel Royal Boutique
    Grécko, Korfu, Moraitika, Hotel Albatros

    Grécko, Korfu, Moraitika, Hotel Alkionis

    Grécko, Korfu, Sidari, Hotel Angelina
    Grécko, Kréta - Heraklion, Ammoudara, Eleni Palace

    Grécko, Kréta - Heraklion, Ammoudara, Hotel Marilena

    Grécko, Kréta - Heraklion, Gouves, Klio Aparthotel
    Grécko, Kréta - Heraklion, Hersonissos, Hotel Agrabella
    Grécko, Kréta - Heraklion, Hersonissos, Alia Beach Hotel
    Grécko, Kréta - Heraklion, Hersonissos, Hersonissos Central Hotel
    Grécko, Kréta - Heraklion, Hersonissos, Indigo Inn

    Grécko, Kréta - Heraklion, Hersonissos, Hotel Mari Kristin
    Grécko, Kréta - Heraklion, Kokkini Chani, Hotel Marilisa

    Grécko, Kréta - Heraklion, Kokkini Chani, Sunset Beach
    Grécko, Kréta - Heraklion, Malia, Hotel Creta Verano
    Grécko, Kréta - Heraklion, Malia, Hotel Hermes Malia

    Grécko, Kréta - Heraklion, Malia, Hotel Ikaros
    Grécko, Kréta - Heraklion, Malia, Malia Resort

    Grécko, Kréta - Heraklion, Malia, Triton Garden
    Grécko, Kréta - Heraklion, Stalis, Koni Village
    Grécko, Kréta - Heraklion, Stalis, Maria Lambis

    Grécko, Kréta - Heraklion, Stalis, Residence Villas
    Grécko, Olympská riviéra, Leptokaria, Hotel Akhrotalassia
    Grécko, Olympská riviéra, Leptokaria, Bomo Club
    Grécko, Olympská riviéra, Leptokaria, Metropole

    Grécko, Olympská riviéra, Leptokaria, Poseidon Palace
    Grécko, Olympská riviéra, Nei Pori, Hotel Afrodite
    Grécko, Olympská riviéra, Nei Pori, Hotel Afrodite Beach

    Grécko, Olympská riviéra, Nei Pori, Evilion - Stilvi

    Grécko, Olympská riviéra, Nei Pori, Hotel Filoxenia
    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Avra
    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Cosmopolitan

    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Europe
    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, G.I. Hotel

    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Grand Platon
    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Chronis
    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Kochili
    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Lilalo

    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Mediterranean Resort
    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Olympus
    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Olympus Thalassea

    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Panorama
    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Porto Del Sol

    Grécko, Olympská riviéra, Paralia Katerini, Hotel Zografos
    Grécko, Rhodos, Faliraki, Hotel Cathrin
    Grécko, Rhodos, Faliraki, Hotel Ladiko

    Grécko, Rhodos, Faliraki, Hotel Mouses
    Grécko, Rhodos, Ialysos, Hotel Avra Beach
    Grécko, Rhodos, Ialysos, Electra Palace

    Grécko, Rhodos, Ialysos, Pylea Beach
    Grécko, Rhodos, Ixia, Amathus Beach Hotel
    Grécko, Rhodos, Ixia, Belair Beach Hotel
    Grécko, Rhodos, Ixia, Hotel Lilo

    Grécko, Rhodos, Ixia, Hotel Sentido Ixian Grand
    Grécko, Rhodos, Theologos, Hotel Happy Days

    Grécko, Rhodos, Theologos, Hotel Sabina
    Bulharsko, Sveti Vlas, Afrikana

    Bulharsko, Sveti Vlas, Arsena Sea View
    Bulharsko, Sveti Vlas, Bademite

    Bulharsko, Sveti Vlas, Berlin Beach
    Bulharsko, Sveti Vlas, Crown Fort Club
    Bulharsko, Sveti Vlas, Diamond

    Bulharsko, Sveti Vlas, Imperial Fort Club
    Bulharsko, Sveti Vlas, Iris

    Bulharsko, Sveti Vlas, Julia
    Bulharsko, Sveti Vlas, Kotva 3

    Bulharsko, Sveti Vlas, Light House
    Bulharsko, Sveti Vlas, Macon Residence
    Bulharsko, Sveti Vlas, Magic Dreams

    Bulharsko, Sveti Vlas, Marina View Fort Beach

    Bulharsko, Sveti Vlas, Monastery

    Bulharsko, Sveti Vlas, Olymp

    Bulharsko, Sveti Vlas, Panorama
    Bulharsko, Sveti Vlas, Paradise Beach

    Bulharsko, Sveti Vlas, Premier Fort Beach
    Bulharsko, Sveti Vlas, Prestige Fort Beach

    Bulharsko, Sveti Vlas, Royal Palm

    Bulharsko, Sveti Vlas, Santorini

    Bulharsko, Sveti Vlas, Siana

    Bulharsko, Sveti Vlas, St. George Palace
    Bulharsko, Sveti Vlas, Sveti Vlas

    Bulharsko, Sveti Vlas, Tropics
    Bulharsko, Sveti Vlas, Yalta

    Bulharsko, Sozopol, Apolonia Resort
    Bulharsko, Sozopol, Hotel Flagman

    Bulharsko, Sozopol, Hotel Kalithea
    Bulharsko, Sozopol, Hotel Melia Mar
    Bulharsko, Sozopol, Hotel Selena Beach

    Bulharsko, Sozopol, Hotel Sunny
    Bulharsko, Sozopol, Villa Orange

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Admiral Plaza
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Atol

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Alba
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Amaris
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Amfibia Beach
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Arda

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Astoria
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Atol
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Augusta

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Avalon

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Avenue

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Avenue Deluxe
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Avliga Beach
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Azzuro

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Bahami Residence

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Bellevue

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Black Sea Complex
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Black Sea Hotel
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Bohemi
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Bora Bora
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Breza

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Burgas Beach

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Calypso
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Camelot Residence
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Cantilena

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Central Plaza
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Colosseum II

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Condor
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Continental
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Das Club Hotel Sunny Beach
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Dawn Park
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Delfín

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Deva
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Diamant Residence
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Diamond
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Efir Holiday Village

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Excelsior
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Fiesta Beach
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Fiesta M

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Flamingo
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Galeon Residence
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Golden Rainbow
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Grand Hotel Sunny Beach

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Green Fort
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Grenada
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Aparthotel Happy

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Helena Park
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Helena Sands

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Hrizantema
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Chaika Resort
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Ilka

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Iskar
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Izola Paradise
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Kalofer

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Karlovo

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Kasandra

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Kiparisite
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Kokiche
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Korona

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Kotva
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Laguna Park
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Liani
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Lion

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Majestic Beach Resort
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Maria Revas
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Marvel

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Mena Palace
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Mercury
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Meridian

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Nessebar Fort Club
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Nimfa Rusalka
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Oasis grand Hotel

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Orel
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Orhid Fort Garden
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Palazzo
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Paloma

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Palm Residence

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Perla

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Planeta
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Pollo Resort
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Prestige House

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Privileg
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Rainbow Complex

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Regata Palace
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Riagor
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Riva

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Riviera Blue
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Roxy
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Ruby

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Sea Breeze

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Sea Grace

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Shipka

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Slavyanski

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Stella Polaris

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Strandja

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel St. Valentine

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Summer Dreams

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Sunset
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Sunny Bay

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Sunny Beach Plaza
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Sunny Beauty
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Sunny Sea Palace

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Sunny Victory
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Svejest
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Tia Maria

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Trakia
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Victoria Palace
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Villa Itta
    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Hotel Zora

    Bulharsko, Slnečné pobrežie, Yavor Palace
    Bulharsko, Ravda, Hotel Elvira

    Bulharsko, Ravda, Emerald Beach Resort

    Bulharsko, Ravda, Gardenia Guest House
    Bulharsko, Primorsko, Hotel Nadia
    Bulharsko, Primorsko, Plamena Palace

    Bulharsko, Primorsko, Prestige City II
    Bulharsko, Primorsko, Primorsko Del Sol
    Bulharsko, Primorsko, Siena Palace

    Bulharsko, Pomorie, Bota Bara Del Mar

    Bulharsko, Pomorie, Coral
    Bulharsko, Pomorie, Festa Pomorie Resort
    Bulharsko, Pomorie, Grand Hotel Pomorie

    Bulharsko, Pomorie, Hotel Incognito
    Bulharsko, Pomorie, Marina Holiday Club
    Bulharsko, Pomorie, Hotel Paradise
    Bulharsko, Pomorie, Penelope Palace

    Bulharsko, Pomorie, Saint Peter&Pavol
    Bulharsko, Pomorie, Hotel Salt Lake

    Bulharsko, Pomorie, Hotel Sunny Bay
    Bulharsko, Pomorie, Via Pontica Resort
    Bulharsko, Pomorie, Hotel Zeus

    Bulharsko, Nessebar, Hotel Akrotiria
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Aphrodite

    Bulharsko, Nessebar, Hotel Arsena

    Bulharsko, Nessebar, Hotel Del Mar

    Bulharsko, Nessebar, Hotel Desislava Raikov
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Elena Palace
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Ekaterina

    Bulharsko, Nessebar, Hotel Evridika
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Festa Panorama
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Chateau Del Marina

    Bulharsko, Nessebar, Hotel Italia
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Jussi

    Bulharsko, Nessebar, Hotel Kamenets
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Kirios

    Bulharsko, Nessebar, Marieta Palace
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Mirage
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Mistral

    Bulharsko, Nessebar, Nessebar Royal Palace

    Bulharsko, Nessebar, Oasis Park Hotel
    Bulharsko, Nessebar, Sol Marina Palace

    Bulharsko, Nessebar, Sol Nessebar Mare
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Stela

    Bulharsko, Nessebar, Hotel The Mill
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Vigo Beach
    Bulharsko, Nessebar, Hotel Vigo Panorama I

    Bulharsko, Kiten, Hotel Kamenec
    Bulharsko, Kiten, Hotel Marina

    Bulharsko, Kiten, Princess Residence
    Bulharsko, Elenite, Atrium Andalusia

    Bulharsko, Elenite, Royal Bay

    Bulharsko, Elenite, Royal Castle
    Bulharsko, Elenite, Royal Park

    Bulharsko, Elenite, Zornitza Sands SPA
    Chorvátsko, Brač, Hotel Bonaca
    Chorvátsko, Brač, Hotel Borak
    Chorvátsko, Brač, Apartmán Casa De Mar
    Chorvátsko, Brač, Lipa
    Chorvátsko, Brač, Pastura

    Chorvátsko, Brač, Apartmán Slavko
    Chorvátsko, Hvar, Adrianna
    Chorvátsko, Hvar, Amfora
    Chorvátsko, Hvar, Apartmán Cico
    Chorvátsko, Hvar, Pharos

    Chorvátsko, Hvar, The Palace
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Apartmán Ana
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Hotel Delfin
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Jadran Residence
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Albatros

    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Astra
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Gran Vista
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Istra
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Materada
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Mediteran

    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Molindrio
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Parentium

    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Park
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Plavi
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Laguna Zorna
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Hotel Pical

    Chorvátsko, Istria, Poreč, Hotel Poreč
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Valamar Club Tamaris
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Valamar Diamant
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Valamar Pinia

    Chorvátsko, Istria, Poreč, Valamar Rubin
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Villa Casa Agava
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Villa Laguna Galijot

    Chorvátsko, Istria, Poreč, Apartmán Zdenka
    Chorvátsko, Istria, Pula, Apartmán Avelina
    Chorvátsko, Istria, Pula, Hotel Brioni

    Chorvátsko, Istria, Pula, Apartmán Darinka
    Chorvátsko, Istria, Pula, Park Plaza Arena
    Chorvátsko, Istria, Pula, Park Plaza Histria

    Chorvátsko, Istria, Pula, Hotel Pula
    Chorvátsko, Istria, Rabač, Hotel Allegro
    Chorvátsko, Istria, Rabač, Casa Valamar Sanfior
    Chorvátsko, Istria, Rabač, Apartmán Flavia

    Chorvátsko, Istria, Rabač, Hotel Hedera
    Chorvátsko, Istria, Rabač, Hotel Marina
    Chorvátsko, Istria, Rabač, Hotel Mediteran
    Chorvátsko, Istria, Rabač, Hotel Mimosa

    Chorvátsko, Istria, Rabač, Hotel Miramas
    Chorvátsko, Istria, Rabač, Apartmán Misura
    Chorvátsko, Istria, Rabač, Hotel Narcis

    Chorvátsko, Istria, Rabač, Valamar Sanfior
    Chorvátsko, Istria, Rovinj, Hotel Arupinum
    Chorvátsko, Istria, Rovinj, Hotel Eden

    Chorvátsko, Istria, Rovinj, Hotel Istria
    Chorvátsko, Istria, Rovinj, Hotel Katarina
    Chorvátsko, Istria, Rovinj, Hotel Lone

    Chorvátsko, Istria, Rovinj, Apartmán Tacko
    Chorvátsko, Južná Dalmácia, Pelješac - Orebič, Aminess Grand Azur
    Chorvátsko, Južná Dalmácia, Pelješac - Orebič, Hotel Bellevue

    Chorvátsko, Južná Dalmácia, Pelješac - Orebič, Hotel Komodor

    Chorvátsko, Južná Dalmácia, Pelješac - Orebič, Hotel Orsan
    Chorvátsko, Krk, Atrium Residence Baška
    Chorvátsko, Krk, Apartmán Bacic
    Chorvátsko, Krk, Hotel Dražica
    Chorvátsko, Krk, Hotel Malin

    Chorvátsko, Krk, Hotel Tamaris
    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Gradac, Hotel Labineca

    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Gradac, Hotel Laguna

    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Makarská, Hotel Almera
    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Makarská, Hotel Ante

    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Makarská, Hotel Biokovka
    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Makarská, Apartmán Kolja

    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Makarská, Hotel Meteor
    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Makarská, Hotel Osejava
    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Makarská, Hotel Park
    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Makarská, Apartmán Ruza

    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Makarská, Apartmán Tanja
    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Tučepi, Hotel Afrodita

    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Tučepi, Hotel BlueSun Alga

    Chorvátsko, Makarská Riviéra, Tučepi, Hotel Neptun
    Chorvátsko, Pag, Hotel Belveder
    Chorvátsko, Pag, Apartmán Ines

    Chorvátsko, Pag, Hotel Luna
    Chorvátsko, Pag, Hotel Pagus
    Chorvátsko, Pag, Hotel Smokva

    Chorvátsko, Pag, Apartmán Natasa

    Chorvátsko, Rab, Hotel Arbiana
    Chorvátsko, Rab, Grand Hotel Imperial
    Chorvátsko, Rab, Hotel International
    Chorvátsko, Rab, Hotel Padova

    Chorvátsko, Rab, Apartmán Silvana
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd, Hotel Adria
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd, Hotel Adriatic

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd, Hotel Crvena Luka
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd, Hotel Ilirija
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd, Hotel Kornati

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd, Apartmán TONCI
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Hotel Adriana
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Apartmán BELLA VISTA
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Hotel Funimation
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Apartmán GRUBISA

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Hotel Mediteran
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Apartmán MILIN
    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Hotel Porto

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Apartmán VILLA LILA
    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš, Hotel Brzet
    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš, Hotel Diadem

    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš, Apartmán KAJO
    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš, Hotel Plaža
    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš, Apartmán RUZA

    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš, Villa Dvor
    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir, Hotel Jadran
    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir, Apartmán JOSEPHINE
    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir, Hotel Medena

    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir, Apartmán RATIMIR

    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir, Hotel Rotondo
    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir, Apartmán SLOBODNA

    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir, Hotel Tragos
    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir, Trogir Palace

    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir, Trogirski Dvori

    NewSun Travel, Ltd.

    Travel Service, a.s.

  2. Mouzenidis travel A.E.

  3. Putnička agencija UNILINE d.o.o.

Dokument v PDF si môžete stiahnuť TU.